r2lVJcW7AExP0O9hcVKc4wxvLXx

Assault on Hill 400

Më 14 nëntor 1944, Batalioni i 2-të Ranger ngarkohet të rrethojë qytetin gjerman të Bergstein dhe Kodrën 400, një pozicion shumë strategjik që i siguron Rajhut terren të lartë për artileri.

By:
Posted on:
Tagline:When the mission is impossible.
Genre: LUFT, AKSION
Quality:
Year:
Duration: 87 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Assault on Hill 400

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *