ov0gXlRyU7fH7Oo5mXAFtm0DdVT

HER: Chapter 1

Duke u kthyer nga një humbje personale dhe një pezullim gjashtë mujor, Archana Prasad, një ndihmës komisar i policisë caktohet me përgjegjësinë për të zgjidhur një rast të ndërlikuar të vrasjes së dyfishtë.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 110 Min
Release:
Language:తెలుగు
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download HER: Chapter 1

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *