tO8TZvH83uHtrLnec6f684xfzOB

16 Wishes

Historia për Abby Jensen, një vajzë që ka qenë e etur për të mbushur 16 vjetorin e saj dhe ka mbajtur një listë të fshehtë dëshirash që kur ishte vajzë e vogël. Kur Dita e Madhe mbërrin në të vërtetë, godet katastrofa e plotë, duke e lënë Abby të mendojë se ditëlindja e saj është e shkatërruar. Por kur një kuti misterioze me qirinj magjikë për ditëlindje vjen për t’i kthyer gjërat, 16 dëshirat e Abby fillojnë të realizohen. Dita e saj bëhet gjithnjë e më e mirë…derisa ajo bën një dëshirë që kërcënon të ndryshojë gjithçka.

By:
Posted on:
Tagline:Everyone’s sweet 16 is special, Abby’s is magical.
Rate:G
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download 16 Wishes

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *