3ciFIoIaT8cglt5hxG4KJWqSaL4

Bloodthirst

Në një botë post apokaliptike të drejtuar nga vampirët, vetëm të fortët mbijetojnë. John Shepard, Vampire Hunter, është një prej tyre. John duhet të gjurmojë dhe eliminojë vampirin mjeshtër përpara se ai vetë të kthehet.

By:
Posted on:
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Bloodthirst

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *