MV5BNTQ1YzU2YTAtMTI3Ni00MmY3LTg2NjgtOTQxNDJmNTRhZGFjXkEyXkFqcGdeQXVyNjMwMTkzMzU@. V1 QL75 UX190 CR06190281

The Samurai

Është një histori se si Samurai elitar që humbi gjithçka nga lëndimi dhe dështimi kthehet përsëri në jetën e Samurait me mbështetjen e gruas së tij. Ai më në fund kapërcen paaftësinë e tij dhe përmbush vullnetin e Senseit.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Samurai

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *