47 Ronin

47 Ronin

Një bandë samurai niset për t’u hakmarrë për vdekjen dhe çnderimin e zotit të tyre në duart e një shoguni të pamëshirshëm.

By:
Posted on:
Quality:
Duration: 128 Min
Translator:RD per Filma365.net
Director:

Download 47 Ronin

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *