xobONtH91zF6wYke2giALbFbTy8

The Abode

Në vitet 1800, një i ri vendas amerikan i quajtur Talako kapet me Larën, gruan e piratit të pamëshirshëm Redbeard, i cili më pas urdhëron ta digjnin të gjallë. Duke qenë dëshmitare e ekzekutimit të Talakos, gruaja e Redbeard, Lara, vetëvaret. Shpirti i Talakos nuk ngjitet kurrë dhe përndjek këdo që i afrohet shtëpisë së vjetër. Pothuajse 300 vjet më vonë, Lara dhe Talako takohen ballë për ballë dhe mësojnë se gjithçka ndodh për një arsye.

By:
Posted on:
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 89 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Abode

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *