3U6W3nHUA2ukmkLL5h6ZLCjCfxw

Nine Ball

Për vite me radhë Nicky ka pirë për të provuar dhe harruar. Problemi është, sa herë që ai e godet shishen, kujtimet e vjetra vijnë duke u derdhur së bashku me pijen dhe befas është përsëri e premte mbrëma. Dhe në të kaluarën e Nicky-t, mbrëmja e së premtes nënkuptonte vetëm një gjë – pas orëve në tavernën e Lucky për një natë me pije dhe xhirime në pishinë me Doug dhe djemtë. Pijet ishin falas, Nine Ball ishte loja dhe të gjithë i dinin rregullat përpara. Apo e bënë ata? I udhëhequr nga ndërgjegjja e tij, Nicky detyrohet të rijetojë atë që filloi si një natë e rastësishme me djemtë dhe përfundoi me një ngjarje kaq tragjike sa që ai kurrë nuk ka mundur ta lërë pas vetes.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Nine Ball

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *