p7lJkqHlK01nr0zNacunUFI5Qxy

The Croods

Familja prehistorike Croods jeton në një moment veçanërisht të rrezikshëm në kohë. Patriarku Grug, bashkëshortja e tij Ugga, vajza adoleshente Eep, djali Thunk dhe Gran i guximshëm mbledhin ushqim ditën dhe grumbullohen së bashku në një shpellë natën. Kur një njeri i shpellave më i evoluar i quajtur Guy arrin në skenë, Grug është mosbesues, por shpejt bëhet e qartë se Guy ka të drejtë për shkatërrimin e afërt të botës së tyre.

By:
Posted on:
Tagline:Meet the first modern family.
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Croods

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *