3OT9dFROPL4t53tt3WQ4rl033zC

Chandramukhi 2

Një familje e pasur zhvendoset në pallatin Vettaiyapuram për të rinovuar tempullin e tyre stërgjyshër dhe për të kryer një pooja, pa e ditur se kjo do të rizgjojë grindjen midis një balerini klasik, Chandramukhi dhe Vettaiyan Raja nga shekuj më parë.

By:
Posted on:
Genre: HORROR, DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 158 Min
Country:
Release:
Language:தமிழ்
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Chandramukhi 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *