ssEFC5wfFjj7lJpUgwJDOK1Xu1J

Boudica

Frymëzuar nga ngjarjet në vitin 60 pas Krishtit, Boudica ndjek luftëtaren me emër kelt që sundon popullin Iceni së bashku me bashkëshortin e saj Prasutagus. Kur ai vdes në duart e ushtarëve romakë, mbretëria e Boudica mbetet pa një trashëgimtar mashkull dhe romakët ia marrin tokën dhe pronën. E shtyrë në skajin e çmendurisë dhe e vendosur për t’u hakmarrë për vdekjen e burrit të saj, Boudica mbledh fiset e ndryshme nga rajoni dhe zhvillon një luftë epike kundër perandorisë së fuqishme romake.

By:
Posted on:
Tagline:Warrior. Mother. Queen.
Genre: LUFT, AKSION, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 101 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Boudica

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *