GwDW3EgYPIvoFVzEHd9wCaBj4i

Superish

Kur shoku i Varit vritet dhe pakoja e tij bie në duar të gabuara. Var duhet të kultivojë një plan për të rivendosur paqen në rrugët e New Orleans-it, i cili tingëllon si një detyrë e pamundur kur merret me korrupsionin e policëve dhe luftërat e drogës.

By:
Posted on:
Genre: DRAM, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 62 Min
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Superish

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *