4gfxCoPYNJU63l4hOBeLoimhhrt

Final Destination 2

Kur Kimberly ka një parandjenjë të dhunshme të një grumbullimi të autostradës, ajo bllokon autostradën, duke mbajtur disa të tjerë të destinuar të vdesin, të sigurt… Apo janë ata? Të mbijetuarit fillojnë të vdesin në mënyrë misterioze dhe i takon Kimberly-t ta ndalojë atë përpara se të jetë tjetra.

By:
Posted on:
Tagline:For every beginning there is an end.
Genre: HORROR, MISTER
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Final Destination 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *