4UM0B4o4D9IASOIKLSVJYhPdzwl

The Neighbors Are Watching

Kur një fqinj i pashëm hyn matanë rrugës, një grua beqare që përpiqet t’i shpëtojë të kaluarës së saj në nënndarjen e re beson se ajo ka parë fqinjin e saj të ri duke kryer një vrasje të tmerrshme. Fatkeqësisht, askush nuk e beson atë. Më pas ajo detyrohet të përballet me të kaluarën e saj të errët kokë më kokë në një histori plot kthesa, kthesa dhe zbulime tronditëse.

By:
Posted on:
Tagline:What is the new neighbor hiding?
Rate:PG
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 89 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Neighbors Are Watching

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *