jmv7EbqBuEk4V1U7OoSBaxkwawO

Werewolf by Night

Në një natë të errët dhe të zymtë, një kabale e fshehtë gjuetarësh përbindësh dalin nga hijet dhe mblidhen në tempullin e parandjenjës Bloodstone pas vdekjes së udhëheqësit të tyre. Në një memorial të çuditshëm dhe makabër për jetën e udhëheqësit, të pranishmit futen në një garë misterioze dhe vdekjeprurëse për një relike të fuqishme – një gjueti që përfundimisht do t’i sjellë ata përballë një përbindësh të rrezikshëm.

By:
Posted on:
Tagline:There’s no escaping the night.
Quality:
Year:
Duration: 55 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Werewolf by Night

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *