f5NRPvz6HGyyFpw8kPLuxOJraq6

Shylock’s Children

Masahiro Nishiki është një nëpunës veteran i bankës, që punon në degën e Nagahara për Tokyo Daiichi Bank. Një ditë, një incident i humbur parash ndodh në degën e Nagahara. Masahiro ndjek të vërtetën pas rastit të humbjes së parave me kolegët e tij Airi Kitagawa dhe Yoji Tabata. Zbulohet një fakt që qëndron pas ngjarjes.

By:
Posted on:
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 122 Min
Country:
Release:
Language:日本語
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Shylock’s Children

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *