eaZq1G8sJHv9f9a5IzioQlS3REX

Dogman

Marcello, një kujdestar i vogël dhe i butë qensh, e gjen veten të përfshirë në një marrëdhënie të rrezikshme nënshtrimi me Simonen, një ish-boksier i dhunshëm që terrorizon të gjithë lagjen. Në një përpjekje për të riafirmuar dinjitetin e tij, Marcello do t’i nënshtrohet një akti të papritur hakmarrjeje.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 103 Min
Country:
Release:
Language:Italiano
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dogman

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *