ooB4KSRRhp7XYRQUmsi82iFnMNC

The Blackening

Shtatë miq me ngjyrë largohen për fundjavë, vetëm për ta gjetur veten të bllokuar në një kasolle me një vrasës që ka një hakmarrje. Ata duhet të vendosin zgjuarsinë e tyre të rrugës dhe njohuritë e filmave horror kundër vrasësit për të qëndruar gjallë.

By:
Posted on:
Tagline:We can’t all die first.
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Blackening

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *