tfNFmBGBVF1biwOTBgFONAeCaDZ

Night of the Hunted

Kur një grua që nuk dyshon, ndalon në një pikë karburanti të largët, në fund të natës, ajo është bërë lodra e një snajperisti sociopat me një hakmarrje të fshehtë. Për të mbijetuar, ajo jo vetëm që duhet të shmangë plumbat e tij dhe të luftojë për jetën e saj, por edhe të kuptojë se kush e dëshiron vdekjen e saj dhe pse.

By:
Posted on:
Tagline:Everyone is a target.
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Night of the Hunted

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *