m6s4UIeGYWDuD23iNTPiUmXfrpK

Bad Romance: The Vicky White Story

Çdo ditë për të divorcuar (Wendi McLendon-Covey) është si filmi Groundhog Day – i zakonshëm dhe çdo ditë njësoj si ajo e mëparshme. Por kur e burgosura e re Kejsi Uajt (Rossif Sutherland) sillet në objektin e saj, të dy zhvillojnë një pasion të fshehtë. Vicky i kushton vëmendje të veçantë Kejsit, duke besuar se ai është i vetmi mashkull që e sheh atë ashtu siç dëshiron të shihet. Por kur transferimi i pashmangshëm i Kejsit në një dënim të gjatë me burg afrohet, Viki vendos të ndërmarrë veprime të dëshpëruara. Duke rrezikuar gjithçka, Viki arrin të nxjerrë Kejsin nga burgu dhe e merr atë në arrati, duke iu shmangur autoriteteve në një përpjekje njëmbëdhjetëditore për liri. Për Vicky-n, edhe tragjedia e mundshme përpara tyre ia vlen shansin për të jetuar edhe një herë plotësisht jetën.

By:
Posted on:
Tagline:When new prisoner Casey is brought to prison corrections officer Vicky White’s facility, the two develop a secret infatuation.
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Bad Romance: The Vicky White Story

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *