ckUhio8KhGDcvFV7g34kYjVLEEW

Killshot

Bukuroshja Carmen Colson dhe burri i saj hekuri, Wayne, vendosen në programin Federal për Mbrojtjen e Dëshmitarëve pasi kanë qenë dëshmitarë të një “incidenti”. Duke menduar se janë më në fund të sigurt, ata janë në shënjestër nga një vrasës me përvojë dhe një vrasës i ri psikopat.

By:
Posted on:
Tagline:He never met a target he couldn’t take. Until today.
Rate:R
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 95 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Killshot

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *