8r9yts6XHbB1xNLaPC6ExNAK1Qu

What’s Eating Gilbert Grape

Gilbert Grape është një i ri nga qyteti i vogël me shumë përgjegjësi. Kryesorja ndër shqetësimet e tij janë nëna e tij, e cila është aq mbipeshë sa nuk mund të largohet nga shtëpia, dhe vëllai i tij më i vogël me probleme mendore, Arnie, i cili ka një aftësi për të gjetur telashe. I vendosur në një punë në një dyqan ushqimore dhe një lidhje të vazhdueshme me gruan vendase Betty Carver, Gilbert më në fund e trondit jetën e tij nga Becky me shpirt të lirë.

By:
Posted on:
Tagline:Life is a terrible thing to sleep through.
Rate:PG-13
Genre: ROMANCE, DRAM
Quality:
Year:
Duration: 118 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download What’s Eating Gilbert Grape

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *