kzYajz0VvUZduXHx8pHQzLO1bCM

Vendetta

Oficeri i marrjes në pyetje të operacioneve speciale Jimmy Vickers gjurmon një bandë që vrau prindërit e tij, ndërsa në të njëjtën kohë shmangu gjurmimin nga njësia e tij e vjetër dhe policët. Me mbylljen e policisë dhe njësinë e tij të vjetër në gjurmët e tij, atij i duhet t’i shmanget kapjes për një kohë të mjaftueshme për të përfunduar kryqëzatën e tij të tmerrshme.

By:
Posted on:
Tagline:Judge, jury, executioner.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Vendetta

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *