fZxGCCQ0NAtraevqULJ84wSSjo0

Stonehearst Asylum

Një i diplomuar në Shkollën Mjekësore të Harvardit merr një pozicion në një institucion mendor dhe së shpejti bëhet i fiksuar pas një pacienteje mendore femër, por ai nuk e ka idenë për një ndryshim të fundit dhe të tmerrshëm të personelit.

By:
Posted on:
Tagline:No one is what they seem.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 112 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Stonehearst Asylum

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *