pRcoMzXjMns7OJ5mYyx2VKVZIWF

Kitty The Killer

Dina, një vajzë vrasëse, punon me Keng, i cili tradhtohet nga organizata e tij. Keng takohet me Charlie dhe zhvillon një lidhje të veçantë me të. Para se të vdiste, Keng e bën Charlie-n ‘Gray Fox Guardian’ i ri.

By:
Posted on:
Tagline:A young girl becomes the world’s deadliest assassin.
Quality:
Year:
Duration: 123 Min
Country:
Release:
Language:ภาษาไทย
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Kitty The Killer

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *