2dlftyPz7mTYbrsPvTogyFmYd7d

How to Lose a Guy in 10 Days

Është beteja e vullneteve, pasi Andie (Kate Hudson) duhet të provojë se mund ta braktisë një djalë brenda 10 ditësh, ndërsa Ben (Matthew McConaughey) duhet të provojë se mund të fitojë një vajzë në 10 ditë. Tani, ora po troket – dhe komedia jashtëzakonisht argëtuese ka përfunduar dhe po zhvillohet në këtë përrallë të parezistueshme të seksit, gënjeshtrave dhe fishekzjarreve romantike të egër!

By:
Posted on:
Tagline:One of them is lying. So is the other.
Rate:PG-13
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 116 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download How to Lose a Guy in 10 Days

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *