spiHFvHk7vqsIF4wAU7S6wcTzek

Dream Girl 2

Karam, një djalë i qytetit të vogël nga Mathura, po lufton çdo ditë për të paguar borxhin e babait të tij, i cili ka marrë para hua pothuajse nga të gjithë në planet. Nga ana tjetër, ai është thellësisht i dashuruar me Parin, babai i së cilës i ka ruajtur kushtet për t’u martuar me të. Për t’ia dalë mbanë, Karam luan si Pooja, gjë që krijon kaos të egër dhe një komedi gabimesh.

By:
Posted on:
Genre: ROMANCE, KOMEDI
Quality:
Year:
Duration: 134 Min
Country:
Release:
Language:हिन्दी
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Dream Girl 2

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *