qw2A587Ee61IwcSOLNFRhuOACZZ

Conan the Barbarian

Një përshtatje filmike e heroit klasik të shpatës dhe magjisë, Conan the Barbarian. Një turmë luftëtarësh të tërbuar masakrojnë prindërit e të riut Conan dhe skllavërojnë fëmijën e vogël për vite në Rrotën e Dhimbjes. Si i mbijetuari i vetëm i masakrës së fëmijërisë, Conan lirohet nga skllavëria dhe mësoi artet e lashta të luftimit. Duke u shndërruar në një makinë vrasëse, Conan udhëton në shkretëtirë për të kërkuar hakmarrje ndaj Thulsa Doom, njeriu përgjegjës për vrasjen e familjes së tij. Në shkretëtirë, Conan merr pjesë me hajdutët Valeria dhe Subotai. Grupi vjen mbi mbretin Osric, i cili dëshiron që treshja e luftëtarëve të ndihmojë në shpëtimin e vajzës së tij, e cila është bashkuar me Doom in the hills.

By:
Posted on:
Tagline:Thief. Warrior. Gladiator. King.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 129 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Conan the Barbarian

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *