1cSHEKYYP8Dpi4o1iBVd4U75FYt

Black and Blue

Një polic fillestar kap pa dashje vrasjen e një tregtari të ri droge në kamerën e trupit të saj. Pasi kupton se vrasja është kryer nga policët e korruptuar, ajo bashkohet me një person nga komuniteti i saj që është i gatshëm ta ndihmojë, ndërsa përpiqet t’i shpëtojë kriminelëve për hakmarrje dhe policisë që janë të dëshpëruar për të shkatërruar pamjet inkriminuese.

By:
Posted on:
Tagline:The truth made her a target.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 109 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Black and Blue

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *