wC0ax12N9GQ8vMXPEs4nES5AAiB

A Perfect Murder

Industrialisti milioner Steven Taylor është një burrë që ka gjithçka përveç asaj që dëshiron më shumë: dashurinë dhe besnikërinë e gruas së tij. Një lojtar jashtëzakonisht i suksesshëm në botën financiare të Nju Jorkut, ai e konsideron atë si blerjen e tij më të çmuar. Por asaj i duhet më shumë se thjesht roli i aksesorit verbues.

By:
Posted on:
Tagline:A powerful husband. An unfaithful wife. A jealous lover. All of them have a motive. Each of them has a plan.
Rate:R
Genre: THRILLER, DRAM, KRIM
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Country:
Release:
Language:العربية, English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download A Perfect Murder

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *