7xpFXAOjgzFPE3vyVerFGfrXhFK

A League of Their Own

Ndërsa stoku i të rinjve atletikë në Amerikë është i varfëruar gjatë Luftës së Dytë Botërore, një ligë profesioniste bejsbolli vetëm për femra lind në Midwest, e financuar nga prodhuesi i ëmbëlsirave të etur për publicitet Walter Harvey. Motrat konkurruese Dottie Hinson dhe Kit Keller grinden me njëra-tjetrën, skautin Ernie Capadino dhe trajnerin e mërzitur Jimmy Dugan në rrugën e tyre drejt famës.

By:
Posted on:
Tagline:To achieve the incredible, you have to attempt the impossible.
Rate:PG
Genre: DRAM, KOMEDI, SPORT
Quality:
Year:
Duration: 128 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download A League of Their Own

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *