5CGgbgyvmE39Yoqa80GKsgClbQm

Werewolves Within

Kur një tubacion i propozuar krijon armiqësi midis banorëve të një qyteti të vogël, një rojtar pylli i sapoardhur duhet të ruajë qetësinë pasi një stuhi dëbore i kufizon banorët e qytetit në një shtëpizë të vjetër. Por kur një krijesë misterioze fillon të terrorizojë grupin, tendencat dhe paragjykimet e tyre më të këqija dalin në sipërfaqe dhe i takon rojtarit të mbajë gjallë banorët, si nga njëri-tjetri ashtu edhe nga përbindëshi që i mundon.

By:
Posted on:
Tagline:A whodunnit with teeth.
Quality:
Year:
Duration: 97 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Werewolves Within

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *