gsFun8nATm52aGHeT8ueAel98nE

Van Helsing

Vrasësi i famshëm përbindësh Gabriel Van Helsing dërgohet në Transilvani për të ndihmuar të fundit të linjës së gjakut Valerious në mposhtjen e Kontit Drakula. Anna Valerious zbulon se Drakula ka krijuar një aleancë jo të shenjtë me përbindëshin e Dr. Frankenstein dhe është e vendosur të kërkojë një mallkim shekullor mbi familjen e saj.

By:
Posted on:
Tagline:The One Name They All Fear.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 132 Min
Release:
Language:English, Latin
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Van Helsing

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *