a07wLy4ONfpsjnBqMwhlWTJTcm

Troy

Në vitin 1250 p.e.s. gjatë epokës së bronzit të vonë, dy kombe në zhvillim fillojnë të përplasen. Paridi, princi trojan, bind Helenën, Mbretëreshën e Spartës, të lërë burrin e saj Menelaus dhe të lundrojë me të për në Trojë. Pasi Menelaus zbulon se gruaja e tij ishte marrë nga trojanët, ai i kërkon vëllait të tij Agamemnon që ta ndihmojë atë ta kthejë atë. Agamemnoni e sheh këtë si një mundësi për pushtet. Ata u nisën me 1000 anije që mbanin 50000 grekë drejt Trojës.

By:
Posted on:
Tagline:For passion. For honor. For destiny. For victory. For love.
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 163 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Troy

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *