qqPIhVKPHePyGqQxbo4gpznsJsA

The Devil on Trial

Eksploroni herën e parë – dhe të vetmen – “zotërimi demonik” është përdorur zyrtarisht si mbrojtje në një gjyq për vrasje në SHBA. Përfshirë rrëfimet e dorës së parë të posedimit të pretenduar nga djalli dhe një vrasje tronditëse, kjo histori e jashtëzakonshme detyron reflektimin mbi frikën tonë nga e panjohura.

By:
Posted on:
Tagline:Did the devil do it?
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 81 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Devil on Trial

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *