aVgPJxrXS7jkFHl1jDtVphxL3AZ

Secrets at the Museum

Natalie është një artiste e pavarur e larguar nga babai i saj. Megjithëse familja e saj zotëron muzeun e shquar Freeman, ajo përdor emrin e vajzërisë së nënës së saj të ndjerë për të mbajtur sekret identitetin e saj nga të gjithë, përfshirë të dashurin e saj artist, Alex. Kur babai i Natalie vdes, ajo merr pronësinë e muzeut me ndihmën e ndihmësit të babait të saj të ndjerë, Derek. Natalie shpejt mëson se dikush ka vjedhur piktura dhe i ka zëvendësuar me falsifikime. Por për shkak të natyrës së vdekjes së parakohshme të babait të saj, Natalie kupton se nuk është e vetmja që mban sekrete. Në kërkimin e saj për të vërtetën, Natalie ndeshet me rreziqe që kërcënojnë jo vetëm muzeun, por edhe jetën e saj. A mundet dikush i afërt i saj të ketë ndërmend të shkatërrojë muzeun?

By:
Posted on:
Tagline:Art. Mystery. Murder.
Quality:
Year:
Duration: 88 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Secrets at the Museum

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *