9QC0VxDQ3HHsSdjDM61xp1ZtW6p

The Visitor from the Future

Në një të ardhme të shkatërruar, apokalipsi kërcënon Tokën. Shpresa e fundit qëndron tek një njeri i aftë për të udhëtuar në kohë. Misioni i tij: të kthehet në të kaluarën dhe të ndryshojë rrjedhën e ngjarjeve. Por koha policia e gjuan atë në çdo epokë. Fillon një garë me kohën për Vizitorin nga e Ardhma…

By:
Posted on:
Tagline:Here’s what’s going to happen…
Quality:
Year:
Duration: 102 Min
Country:
Release:
Language:Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Visitor from the Future

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *