1tcLXVaXFG9OObnCN3a5KrymrQG

Scarygirl

Ndërsa bota e saj është e mbuluar me errësirë, një vajzë e re duhet të kapërcejë frikën e saj dhe të udhëtojë në një qytet misterioz të dritës, të shpëtojë babanë e saj nga një shkencëtar i rrezikshëm dhe të parandalojë shkatërrimin e planetit të saj.

By:
Posted on:
Tagline:She was made to be a hero.
Quality:
Year:
Duration: 90 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Scarygirl

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *