dteXMzVY53GBHUgrR7vigAartsP

The Secret Kingdom

Udhëtimi i Verity dhe Pjetrit në rezidencën e vjetër të familjes merr një kthesë kur dyshemeja e dhomës së tyre papritmas lëshon rrugën dhe ata bien në një dhomë nëntokësore ku takohen nga një qytetërim krijesash. Udhëheqësi u thotë atyre se ardhja e Pjetrit ishte parashikuar pasi ai është ai që mund të përdorë Orën e Madhe të Kalasë për të rifilluar kohën dhe për të shkatërruar Qefinin, një krijesë keqdashëse që ushqehet me vetë frikën…

By:
Posted on:
Rate:PG
Quality:
Year:
Duration: 98 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download The Secret Kingdom

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *