rAsQXKIInIwceigWBLuDZisAaBa

Ahasss

Jake, një djalë i ri shtëpie, bie në dashuri me gruan e dhunuar të shefit të tij. Ndërsa ai e ndihmon atë të shpëtojë nga burri i saj abuziv, gjërat bëhen të egra, të çrregullta dhe të përgjakshme.

By:
Posted on:
Quality:
Year:
Duration: 107 Min
Country:
Release:
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Ahasss

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *