wEnct8jeMHYzOfm5Y6QmxD3V61t

The Puppetman

Njeriu i kukullave, një vrasës i dënuar në dënim me vdekje, gjithmonë ka mbajtur pafajësinë e tij dhe se ishte një forcë e keqe që kontrollonte trupin e tij ndërsa theri viktimat e tij. Tani Michal, vajza e vrasësit, fillon të dyshojë se mund të ketë disa të vërteta në pretendimin e baballarëve të saj kur ata rreth saj fillojnë të vdesin në mënyra brutale. Ajo duhet të përpiqet të thyejë mallkimin e The Puppetman përpara se të gjithë të dashurit e saj të vriten.

By:
Posted on:
Tagline:You’re not in control
Genre: HORROR
Quality:
Year:
Duration: 96 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Puppetman

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *