9ssNSfNKpzZwhbFsnW3wa82m2sG

The Burial

Frymëzuar nga ngjarje të vërteta, kur një marrëveshje shtrëngimi duarsh shkon keq, pronari i shtëpisë së funeralit Jeremiah O’Keefe kërkon avokatin karizmatik, që flet pa probleme, Willie E. Gary, për të shpëtuar biznesin e tij familjar. Shpërthejnë temperamentet dhe të qeshurat pasojnë si lidhja e pamundshme e çiftit ndërsa ekspozon korrupsionin e korporatave dhe padrejtësinë racore në këtë histori frymëzuese, triumfuese.

By:
Posted on:
Tagline:Never settle.
Rate:R
Genre: DRAM
Quality:
Year:
Duration: 127 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Burial

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *