rMOEWekwTpsqsdsz1k8HobBNFPq

Ghostland

Një nënë e dy fëmijëve trashëgon një shtëpi nga tezja e saj. Natën e parë në shtëpinë e re ajo përballet me ndërhyrës vrasës dhe lufton për jetën e vajzave të saj. Gjashtëmbëdhjetë vjet më vonë vajzat ribashkohen në shtëpi, dhe atëherë gjërat bëhen të çuditshme. . .

By:
Posted on:
Tagline:You really thought you’ve been scared?
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 91 Min
Country:,
Release:
Language:Français, English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Ghostland

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *