6MF3JvIZkluUijw9rvDKNqPT8kC

One True Loves

Ema dhe Xhesi po jetojnë jetën perfekte së bashku, derisa Xhesi zhduket në një aksident tragjik helikopteri në përvjetorin e tyre të parë të martesës. Katër vjet më vonë, Ema ka gjetur sërish lumturinë dhe është gati të martohet me shoqen e saj më të mirë kur Xhesi rishfaqet, duke e kthyer botën përmbys dhe duke e lënë të ndarë mes dy dashurive të mëdha.

By:
Posted on:
Tagline:First love meets new love.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 100 Min
Country:,
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download One True Loves

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *