oLbJECxr8bHKe00hBVgf96KGnhq

Once Upon a Star

Bashkohuni me ekuipazhin e një trupe të farmacisë-kinemasë udhëtuese ndërsa ata shkojnë në rrugë për të përhapur gëzimin e filmave të dubluar drejtpërdrejt, të gjitha duke kapërcyer vështirësitë, mashtrimet dhe duke arritur ëndrrat e tyre.

By:
Posted on:
Tagline:Ladies and Gentlemen, come one, come all. Bring along everyone: siblings, parents, grandmothers, grandfathers…
Quality:
Year:
Duration: 138 Min
Country:
Release:
Language:ภาษาไทย
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Once Upon a Star

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *