1eKWqTHp4OgKdx1QX1O9LxKHr1M

Mortal Kombat Legends: Cage Match

Në Hollywood të viteve 1980, ylli i aksionit Johnny Cage po kërkon të bëhet një aktor i listës A. Por kur aktorja e tij, Jennifer, zhduket nga xhirimet, Johnny e gjen veten të futur në një botë të mbushur me hije, rrezik dhe mashtrim. Ndërsa nis një udhëtim të përgjakshëm, Xhoni shpejt zbulon se Qyteti i Engjëjve ka më shumë se disa djaj në mes të tij.

By:
Posted on:
Tagline:Neon lights… Suits with shoulder pads… Jumping from explosions in slow motion…
Rate:R
Quality:
Year:
Duration: 76 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Mortal Kombat Legends: Cage Match

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *