442WH2P9CinsUt8Lp6Z3kpE2JQh

The Venice Murders

Duke lënë pas një karrierë të suksesshme, Celia ndjek një diplomë arti në Itali, duke shpresuar të gjejë pasionin e saj të vërtetë – vetëm për të zhdukur shokun e ri të dhomës, njeriun vendas me të cilin po takohet me një të dyshuar kryesor. E vetme në një vend të panjohur, ajo detyrohet të bashkohet me emigranten e saj të çuditshme teze Rozën, e larguar nga familja dekada më parë, për të shpëtuar shoqen e saj dhe për ta sjellë rrëmbyesin para drejtësisë.

By:
Posted on:
Genre: THRILLER
Quality:
Year:
Duration: 85 Min
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download The Venice Murders

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *