AkJQpZp9WoNdj7pLYSj1L0RcMMN

Mission: Impossible – Fallout

Kur një mision i FMN-së përfundon keq, bota përballet me pasoja të tmerrshme. Ndërsa Ethan Hunt merr përsipër të përmbushë konferencën e tij origjinale, CIA fillon të vërë në dyshim besnikërinë dhe motivet e tij. Ekipi i FMN-së e gjen veten në një garë me kohën, të gjuajtur nga vrasës ndërsa përpiqet të parandalojë një katastrofë globale.

By:
Posted on:
Tagline:Some missions are not a choice.
Rate:PG-13
Quality:
Year:
Duration: 147 Min
Country:
Release:
Language:English, Français
Translator:RD PER FILMA365.NET

Download Mission: Impossible – Fallout

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *