psiWp3VTjznfokmGQG9uqiiknQQ

Mission: Impossible – Ghost Protocol

Ethan Hunt dhe ekipi i tij po garojnë me kohën për të gjurmuar një terrorist të rrezikshëm të quajtur Hendricks, i cili ka fituar akses në kodet ruse të lëshimit bërthamor dhe po planifikon një sulm në Shtetet e Bashkuara. Përpjekja për ta ndaluar atë përfundon në një shpërthim që shkakton shkatërrime të rënda për Kremlinin dhe FMN-në të implikuar në bombardimet, duke e detyruar Presidentin t’i mohojë ata. Duke mos u ndihmuar më nga qeveria, Ethan dhe ekipi i tij ndjekin Hendricks në të gjithë globin, megjithëse mund të jenë ende shumë vonë për të ndaluar një fatkeqësi.

By:
Posted on:
Tagline:No plan. No backup. No choice.
Quality:
Year:
Duration: 133 Min
Country:
Release:
Language:English, Pусский, Français, العربية, svenska
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Mission: Impossible – Ghost Protocol

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *