7us8nE3ldE0gX2cziUz4tKg0Go0

Mission: Impossible II

Me gjeniun e kompjuterit Luther Stickell në krah dhe një hajdut të bukur në mendjen e tij, agjenti Ethan Hunt vrapon nëpër Australi dhe Spanjë për të ndaluar një ish-agjent të FMN-së të lëshojë një armë biologjike të krijuar gjenetikisht të quajtur Chimera. Ky mision, nëse Hunt zgjedh ta pranojë, e zhyt atë në qendër të një krize ndërkombëtare me përmasa të tmerrshme.

By:
Posted on:
Tagline:Expect the impossible again.
Quality:
Year:
Duration: 123 Min
Country:
Release:
Language:English
Translator:RD PER FILMA365.NET
Director:

Download Mission: Impossible II

NQS NUK PUNON NDONJE LINK SHKARKIMI MEPOSHT PROVONI TJETERIN JU FALEMINDERIT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *